Historien bag Umembro

Umembro blev grundlagt af fire ambitiøse mennesker, der indså behovet for et nyt og nemt medlemsadministrationssystem til idrætsforeninger. Teamet består af erfarne iværksættere og softwareudviklere, som har en passion for at skabe innovative løsninger til komplekse problemer. Vi er drevet af vores engagement i at hjælpe idrætsforeninger med at spare tid og øge effektiviteten i deres daglige arbejde. Vi stræber altid efter at være i kontakt med vores kunder og lytte til deres behov for at sikre, at vores produkt altid er relevant og brugervenligt.

 

Teamet

Phillip Engmose
Produkt specialist og medstifter

Phillip står for salg til nye og eksistrende kunder. Han har arbejdet med salg og support siden 2014, og har selv været frivillig i flere foreninger, hvilket har givet ham et bredt kendskab til hvad marked har behov for, og en god forståelse

Nikolaj Thune Jacobsen
Produkt specialist og medstifter

Nikolaj er ansvarlig for support. Han er manden der altid står klar med en løsning når der er brug for hjælp. Nikolaj er også idemanden bag Umembro og har dermed også det bedste kendskab til produktet.

Allan Kristensen
Udvikler, medstifter og direktør

Allan står for teknisk udvikling af produktet. Han er eksperten og den ansvarlige for, at systemet kører stabilt. Han er også direktør for Umembro og står for den daglige administration.

Nicolai Kaiser
Udvikler og medstifter

Nicolai er ansvarlig for design og grafisk udvikling. Han er den person der får alle systemets funktioner til at være brugervenlige og overskuelige. 

Firma

Umembro ApS

CVR: 43995596

Bankoplysninger

Danske Bank

Reg. nr. 3409
Konto nr. 13623309