Betingelser

Disse betingelser definerer vilkårene og betingelserne for brug af Umembros webbaserede medlemsadministrationssystem. Ved at bruge Umembros tjenester accepterer du disse betingelser i deres helhed. Hvis du ikke er enig i disse betingelser, må du ikke bruge Umembros tjenester.

Vi stræber efter at give dig den bedst mulige service, men Umembros tjenester leveres "som de er" og "som de er tilgængelige", uden nogen form for garanti, udtrykkelig eller underforstået. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle tab, der kan opstå som følge af brugen af vores tjenester.

Du accepterer at bruge Umembros tjenester i overensstemmelse med alle gældende love og regler. Du må ikke bruge vores tjenester på en måde, der krænker nogen anden persons rettigheder eller på anden måde er ulovlig eller skadelig.

Vi tager dine personlige oplysninger alvorligt og beskytter dem i henhold til vores privatlivspolitik. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores privatlivspolitik.

Vi forbeholder os ret til at ændre disse betingelser når som helst og uden varsel. Det er dit ansvar at holde dig opdateret om eventuelle ændringer. Fortsætter du med at bruge vores tjenester efter eventuelle ændringer i betingelserne, betragter vi det som din accept af de nye betingelser.

Vores service gør det nemt og bekvemt at administrere og vedligeholde medlemsoplysninger og medlemskabsstatus. Når du tilmelder dig Umembro, accepterer du nedenstående betingelser:

 • Dataejerskab

  Alle data, der uploades til Umembros servere, tilhører dig som kunde. Umembro vil aldrig dele eller sælge dine data til tredjepart.

 • Ansvarlig databehandling

  Umembro er ansvarlig for den retmæssige behandling af dine data. Vi vil altid overholde persondataloven og vores databehandleraftale.

 • Medlemsoplysninger

  Ved brug af Umembro er du ansvarlig for opdatering og vedligeholdelse af medlemsoplysninger. Du har også ansvaret for at sikre, at du har tilladelse til at opbevare og behandle medlemmernes data.

 • Adgang og sikkerhed

  Du er ansvarlig for at opretholde sikkerheden på dit Umembro-konto og sørge for, at adgangskoden til kontoen ikke bliver videregivet til tredjepart. Umembro vil aldrig bede om din adgangskode via e-mail eller andre kommunikationskanaler.

 • Abonnement og betaling

  Du vil modtage en regning for dit Umembro-abonnement hver måned, kvartal eller år afhængigt af dit valgte abonnement. Umembro vil give dig besked, hvis der sker ændringer i pris eller betalingsmetode. Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, skal du give Umembro besked senest 14 dage før næste faktureringsdato.

 • Ansvarsfraskrivelse

  Umembro er ikke ansvarlig for nogen tab eller skader, der måtte opstå som følge af brug af vores tjenester eller software. Umembro påtager sig ikke noget ansvar for tab eller skader, der måtte opstå som følge af misbrug eller uautoriseret adgang til dine data.

 • Ændringer i betingelserne

  Umembro forbeholder sig ret til at ændre betingelserne uden forudgående varsel. Kunden vil blive informeret om ændringerne via e-mail eller på Umembros hjemmeside.

 •  

Ved at tilmelde dig Umembro accepterer du betingelserne ovenfor.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundesupport.